Blog

Jak odstranit žvýkačku? Lehce a rychle!

28.2.2017

Taky máte někdy pocit, že jsou všude? Kdo? Na chodníku kličkujete mezi barevnými skvrnkami, při čekání na vlak se nemůžete posadit na lavičku a ani turistická místa nezůstala ušetřena. Ano, zlomyslně odložené nebo vyplyvnuté žvýkačky jsou k vidění takřka všude. Víte, jak se jich zbavit? Regum a čištění párou vám pomohou.

Více informací

Parní čištění a v čem je jeho síla

26.4.2016

Parní lokomotiva, parní stroj, parní sauna, parní pračka, parní hrnec... Voda proměněná na páru má všestranné použití. V dnešním článku si představíme parní čištění a také to, v čem je jeho jeho síla. Především v době, kdy jde chemie stranou, má pára své stále místo nejen při úklidu a lze ji použít na čištění 99 % povrchů.

Více informací

Čištění interiérů vozidel suchou párou

29.2.2016

Auto bývá po domácnosti a zaměstnání třetím místem, kde většina z nás tráví nejvíce času. A u profesionálních řidičů je toho času ještě více. I při sebevětší opatrnosti se však interiér zašpiní a je potřeba jeho vyčištění, které z velké části zvládnete doma nebo na benzinové pumpě, kde je k dispozici i celá řada vybavení. Jednou za čas je však potřeba provést důkladné čištění interiérů vozidel, které vám profesionálně provede REGUM

Více informací

Čištění sedacích souprav

26.11.2015

Taky máte doma zašlou a třeba i místy špinavou sedačku, ale nechce se vám kupovat novou, protože v ní máte svůj oblíbený vyseděný důlek, nebo prostě nemáte peněz nazbyt? Přesně proto jsme tu pro vás my a naše čištění sedacích souprav.

Více informací

Čištění aut

26.8.2015

Každý majitel motorového vozidla, které aktivně používá, čas od času potřebuje vyčistit interiér svého plechového miláčka. Variant, jak interiér auta vyčistit je celá řada. Proč ale pro čištění aut zvolit parní čištění?

Více informací

Protiskluzová dlažba

29.5.2015

Trápí vás kluzká dlažba? Chcete zvýšit bezpečnost v okolí bazénu, kde hrozí smeknutí po mokré podlaze? Právě pro tyto případy nabízí REGUM speciální techniku, díky které se zvyšuje tření již na stávajícím povrchu. Nemusíte tedy podlahu předělávat, stačí očištění párou a aplikace přípravku. Získejte protiskluzovou dlažbu rychle a jednoduše.

Více informací

Čištění párou

10.3.2015

Je možné důkladně vyčistit plochu bez chemických prostředků a námahy? Možná si to neumíme v době, kdy jsou v prodejnách plné regály saponátů, už ani představit... Ekologický a šetrný přístup existuje – jde o čištění párou, které vyhrává tam, kde čisticí prostředky nestačí. 

Více informací
1
606 644 766 | kontaktní formulář