Čištění aut

26.8.2015

Každý majitel motorového vozidla, které aktivně používá, čas od času potřebuje vyčistit interiér svého plechového miláčka. Variant, jak interiér auta vyčistit je celá řada. Proč ale pro čištění aut zvolit parní čištění?

Proč si nechat vyčistit auto?

  • důkladným vysátím a vyčištěním interiéru se zbavíte prachu, roztočů a snížíte tak možný vznik různých alergií a onemocnění dýchacích cest
  • zabráníte vzniku nepříjemného zápachu
  • ušetříte svůj čas i peníze
  • dáte svému autu znovu krásný vzhled

Nechte si své auto vyčistit u specialistů na parní čištění!

Co je parní čištění?

Parní čištění je hojně využíváno proti roztočům, mikrobům a pro celkovou dezinfekci prakticky všech povrchů a interiérů. Horká pára o teplotě až 170°C, uvolňuje starou zažranou špínu i ostatní nečistoty usazené prakticky kdekoliv. Parní čištění je zdravotně nezávadné, protože nevyžaduje k čištění žádné chemické prostředky, stačí pouze destilovaná voda, která je šetrná pro životní prostředí. Po čištění párou nezůstávají nikde zbytky chemikálií.

Parní čištění interiérů automobilů

Specializujeme se na parní čištění interiérů automobilů. Před samotným parním čištěním vám profesionálně vysajeme automobil a zbavíme ho prachu i na špatně dostupných místech. Pomocí páry precizně vyčistíme a osvěžíme sedačky i od těch nejhorších skvrn, o kterých jste si mysleli, že už nikdy nepůjdou dolů. Dále vám vyčistíme strop i další a polstrované výplně vozidla, vyčistíme a ošetříme plastové díly.

Váš vůz vám bezproblémů vyčistíme na vámi vybraném místě - v okolí vašeho domova či firmy, abyste neměli starost s dopravou zpět. Sedačky jsme schopni vyčistit zhruba za hodinu, samozřejmě záleží na intenzitě znečištění. Po vyčištění trvá přibližně 2 hodiny, než sedačky vyschnou (závisí na počasí). Rychlost schnutí je vyšší než u standardního čištění mokrou cestou.

Zajišťujeme čištění interiérů aut, autobusů i dalších dopravních prostředků. Ceník našich služeb naleznete zde.

Máte dotaz nebo potřebujete poradit? Využijte náš kontaktní formulář.

Zpět
606 644 766 | kontaktní formulář