Jak odstranit žvýkačku? Lehce a rychle!

28.2.2017

Taky máte někdy pocit, že jsou všude? Kdo? Na chodníku kličkujete mezi barevnými skvrnkami, při čekání na vlak se nemůžete posadit na lavičku a ani turistická místa nezůstala ušetřena. Ano, zlomyslně odložené nebo vyplyvnuté žvýkačky jsou k vidění takřka všude. Víte, jak se jich zbavit? Regum a čištění párou vám pomohou.

Regum volí čištění párou

Způsobů, jak odstranit nečistoty, je jistě mnoho. Společnost Regum sází na osvědčený postup, který využívá síly páry. Zde je hned několik důvodů, proč se rozhodnout právě pro ni:

  • je vhodná pro většinu povrchů
  • neškodí životnímu prostředí
  • práce s ní je nehlučná a bezpečná, proto nevyžaduje přerušení provozu vaší firmy
  • perfektně odstraní žvýkačky a zároveň dezinfikuje

jak odstranit žvýkačku

Rychlost a efektivita bez poškození

I ve vaší prodejně nebo provozovně se můžete snažit odstranit přilepené žvýkačky ručně nebo s pomocí různých přístrojů. Žádný z nich vám však nezaručí perfektní výsledek jako odborníci z Regum. Přístroj, který při čištění používáme, je nejen rychlý, ale díky páře o teplotě 175°C a tlaku 9 barů také velice výkonný. Současně je ke všem povrchům nanejvýš citlivý a nepoškozuje je.

Jak tedy odstranit žvýkačku?

Chcete vědět, jak to vlastně funguje? Co se bude dít se všemi pohozenými žvýkačkami až k vám dorazí naši odborníci? Vůbec jim nedají šanci. Nejprve je párou zahřejí, poté na žvýkačku začne působit ekologicky odbouratelný prostředek GUMBUSTER, díky kterému ztratí svoji lepkavost, a pak se zcela rozpustí. Po zásahu nezbude ani jedna nevzhledná skvrna. Naše čištění párou si můžete objednat pro venkovní i vnitřní prostory.

Ani cena neodradí...

Teď víte, jak naši odborníci dovedou pomocí páry jednoduše odstranit žvýkačku. Myslíte si, že služba, která se postará úplně o všechno, je pro vás cenově nedostupná? Neváhejte nás kontaktovat nebo si napište o nazávaznou kalkulaci. Najdete nás v Hradci Králové, ale pokud si nás zavoláte, pomůžeme vám s problematickými žvýkačkami i parním úklidem po celé České republice.

A kde ještě můžete využít sílu páry? Čištění párou je vhodné i pro auta nebo sedací soupravy a mnohé další.

Zpět
606 644 766 | kontaktní formulář