Parní čištění a v čem je jeho síla

26.4.2016

Parní lokomotiva, parní stroj, parní sauna, parní pračka, parní hrnec... Voda proměněná na páru má všestranné použití. V dnešním článku si představíme parní čištění a také to, v čem je jeho jeho síla. Především v době, kdy jde chemie stranou, má pára své stále místo nejen při úklidu a lze ji použít na čištění 99 % povrchů.

Proč použít parní čištění

Co je to pára, se učí děti už na základní škole – jedná o plyn vzniklý z vody. A pokud tento plyn dosáhne určité teploty a tlaku (v našem případě REGUM čistí párou o teplotě 170 °C a tlaku 9 barů), stává se z tohoto nenápadného plynu dokonale ekologický čistící postup. Jedná se pouze o vodu a v případě silného znečištění je možné použít detergenty, proto je parní čištění bezpečné, ohleduplné k životnímu prostředí a bez vedlejších zdravotních účinků (například projev alergie na některé čistící prostředky).

6 důvodů, proč využít páru

  • vysoká teplota zaručuje maximální úroveň hygieny
  • vhodné na 99 % povrchů
  • dezinfikuje a ničí bakterie
  • pára pronikne do všech skulin
  • ohleduplné čištění k lidem, zvířatům i životnímu prostředí
  • poradí si i se zašlou špínou

Parní čištění - REGUM

 Jak lze s horkou párou ušetřit

Nemusíte vyhazovat nepěknou čalouněnou sedačku – horká pára si poradí s nečistotami i skvrnami od jídla. Nemusíte kupovat drahé saponáty na odmaštění kuchyně – horká pára snadno zbaví plochy mastného nánosu. Nemusíte se štítit košíků v obchodě – pára ničí naprostou většinu virů a bakterií. Nemusíte složitě čistit zvířecí kotce... Nemusíte si na vyčištění náhrobního kamene zvát kameníka... Nemusíte vyhazovat zašlý koberec...

Už víte, kde vám čištění párou pomůže a kolik peněz můžete ušetřit? Nemusíte kupovat drahé saponáty, vyhazovat oblíbené věci a pořizovat nové nebo si zvát různé specialisty – stačí vám jeden: REGUM. Zavolejte nám nebo si napište o nezávaznou kalkulaci a uvidíte, že čištění horkou párou je cenově příznivé, rychlé a efektivní.

Domácí čištění vs. REGUM

Na trhu existuje celá řada výrobků, které vytvářejí horkou páru určenou pro čištění a dezinfekci. Některé z profi výrobků vám jistě pomohou, nepěkné skvrny odstraní a vrátí věcem zašlý lesk. Ze zbývajících čističů (označovaných často pro domácí použití) sice pára vychází, ale přístroje nedokáží vytvořit potřebný tlak a teplotu, aby měli správný efekt.

A právě toto je chvíle, kdy je na řadě REGUM – máme profi vybavení a přijedeme za vámi. Nemusíte tedy testovat výrobky, ztrácet čas zbytečnými nákupy a vyhazovat peníze za něco, co nesplňuje vaše představy. Záleží jen na vás, jak často nás zavoláte. Do provozů (restaurací, kuchyní, prodejen) jezdíme často a pokud potřebuje udělat doma velký úklid, můžete nás zavolat párkrát do roka, kdy pomocí páry očistíme vše během jedné návštěvy – od auta, přes kuchyň až po žvýkačky na chodníku před domem!

Sídlíme v Hradci Králové, ale parní čištění realizujeme po domluvě v celém Východočeském kraji. 

Zpět
606 644 766 | kontaktní formulář