Čištění sedacích souprav

26.11.2015

Taky máte doma zašlou a třeba i místy špinavou sedačku, ale nechce se vám kupovat novou, protože v ní máte svůj oblíbený vyseděný důlek, nebo prostě nemáte peněz nazbyt? Přesně proto jsme tu pro vás my a naše čištění sedacích souprav.

Jak vyčistit čalounění sedací soupravy?

Hlavním rysem sedačky je její neustálé používání. To má samozřejmě za následek, že brzy přestane vypadat jako nová. Především rodiny s malými dětmi o tom ví své. Nějaká ta skvrna od pití či jídla, pastelek a různých barviček se určitě najde na téměř každé sedačce.

A tak vyvstává otázka jak vyčistit čalounění sedací soupravy. Domácí laické čištění sedaček nemá většinou ten správný výsledek, protože čistící prostředky z obchodů nejsou tak účinné, jak by bylo potřeba.

Nejjednodušším a nejefektivnějším řešením je obrátit se na Regum, protože umíme vaší sedačce vrátit její původní vzhled.

čištění sedací soupravy

Čištění sedaček suchou párou

Naše společnost se specializuje na čištění sedaček suchou párou, která je jedinou alternativou účinného a současně bezpečného použití chemických látek. Díky tomu, že pro hloubkové čištění a desinfekci používáme právě suchou páru, v čalounění se nehromadí vlhkost, takže nemusíte dlouho čekat, než vám sedačka vyschne na rozdíl od klasického mokrého čištění. Zásluhou této technologie je čalounění zbaveno roztočů i nečistot.

Další výhodu ocení především alergici, protože čištěním sedaček párou dochází také k odstranění alergenů. A to díky vysoké teplotě páry, která má 175 °C. Rovněž ekologové budou spokojeni. Čištění sedacích souprav suchou párou zatěžuje životní prostředí jenom minimálně. Její použití totiž snižuje potřebu chemikálií až o 90 % a spotřebu vody až o 95 %. Také snižuje využívání zdrojů k ohřevu vody.

Na čištění sedaček je tu Regum

Čištění sedaček by se mělo odborně provádět jednou až dvakrát za rok. V bytech, kde bydlí alergici, astmatici, malé děti nebo domácí mazlíčci by to mělo být i častěji.

Další informace najdete také v článku o čištění čalounění  či v článku o čištění párou.

Pokud chcete vrátit své sedačce nejen její původní slávu, ale zbavit ji i roztočů a alergenů, obraťte se na nás.

Zpět
606 644 766 | kontaktní formulář