Protiskluzová dlažba

29.5.2015

Trápí vás kluzká dlažba? Chcete zvýšit bezpečnost v okolí bazénu, kde hrozí smeknutí po mokré podlaze? Právě pro tyto případy nabízí REGUM speciální techniku, díky které se zvyšuje tření již na stávajícím povrchu. Nemusíte tedy podlahu předělávat, stačí očištění párou a aplikace přípravku. Získejte protiskluzovou dlažbu rychle a jednoduše.

Protiskluzová dlažba k bazénu

Ať už se jedná o povrch okolo rodinného či veřejného bazénu, kluzké dlaždičky jsou nepříjemností, která stojí za nepříjemnými úrazy. Pro zvýšení bezpečnosti provádí REGUM úpravu protiskluzové dlažby k bazénu i dalších kluzkých ploch, kde hrozí nebezpečí smeknutí.

Protiskluzová dlažba na venkovní schody

Protiskluzová dlažba na venkovní schody je snadným řešením, jak zvýšit bezpečnost. Ať je venku rosa či po dešti, technologie společnosti REGUM zajistí protismykový povrch a vy se nemusíte bát uklouznutí, ať už v botách či bos.

Kde lze tuto technologii použít?

Touto technologií se se nejčastěji upravují plochy okolo bazénu (jak venkovní, tak vnitřní), dále například terasy, balkóny či zmíněná venkovní schodiště. Aplikace má využití jak v domácnostech, tak ve veřejných bazénech, prodejnách, hotelech, lázních, kuchyních, vývařovnách či nemocnicích. Zmíněná metoda ošetření je vhodná pro dlažbu, keramické podlahy, kamenné povrchy (mramor, žula...), beton a další. Prostředek nelze aplikovat na syntetické povrchy.

Jak probíhá úprava protiskluzové dlažby?

V domluveném termínu za vámi přijedeme a pomocí páry povrch zbavíme nečistot a odmastíme. Takto připravený podklad je ideální pro aplikaci přípravku Rutas, který se nechá působit a následně se opět pomocí páry odstraní. Aplikace tohoto přípravku mikroskopicky naruší glazuru dlažby, a tím zvýší koeficient tření. Pokud je povrch suchý, žádnou změnu nepoznáte. Jestliže ale stoupnete na dlažbu mokrou nohou (či obuví), dlažba se nesmeká. Doba působení přípravku je pět let, ale z velké části záleží, jak je povrch namáhavý a podle toho se účinnost může jak zkrátit, tak prodloužit.

Chcete zajistit protiskluzovou úpravu podlah? Neváhejte nás kontaktovat!

Zpět
606 644 766 | kontaktní formulář