Kuchyně a vývařovny - dezinfekce povrchů

Přemýšlíte, jak v kuchyni či vývařovně zbavit mastnoty, která se drží i v těch nejmenších škvírkách? Vyzkoušejte naše služby. Desinfekce povrchů pomocí horké páry pod vysokým tlakem zbaví váš kuchyňský kout i celou profesionální kuchyň mastnoty, nečistot a naprosté většiny mikroorganismů i virů.

Dezinfekce povrchů

REGUM se zaměřuje na profesionální desinfekci povrchů, kdy se jedná o zcela ekologické a životnímu prostřední nezávadné čištění horkou párou. Pára o teplotě 175 °C účinně čistí veškeré povrchy, ať už se jedná o dlažbu, kachličky, dřevěné povrchy, polstrování, čalounění, sklady, lednice, regály či nerez.

Dezinfekce vývařoven

Pravidelné čištění a dezinfekce vývařoven patří do náplně každé profesionální kuchyně. Nechte tedy starost o čištění ploch na nás a vaši kuchaři se mohou plně věnovat vaření! Termín a čas úklidu vývařovny či kuchyně je možné naplánovat i do doby, kdy jsou prostory pro návštěvníky uzavřené.

Čištění kuchyní

Při vaření je nemožné vyhnout se mastné páře či výparům z pokrmů. Mastné povrchy (digestoř, obklady, regály) je možné během několika chvil očistit, zbavit je nejen mastného filtru, ale především i prachu a nežádoucích mikroorganismů. Cílem snad všech hospodyněk a kuchařů je udržení co nejvyšší čistoty při práci s potravinami, proto při čištění kuchyní spoléhají na profesionální přístup společnosti REGUM!

Čištění nerezu v kuchyni

Čištění nerezu v kuchyni (ale také například i v nemocnicích či prodejnách) bývá velký problém. Nejen že na povrchu snadno ulpívají otisky prstů, ale samotné čištění vyžaduje mnoho času i chemických prostředků. To ale nemusíte absolvovat, pokud zvolíte na čištění nerezu horkou páru. Ta povrch zbaví nejen otisků prstů a mastnoty ale i bez čištění dokáže nerez perfektně vyleštit.

Máte dotaz nebo potřebujete poradit? Využijte náš kontaktní formulář.

606 644 766 | kontaktní formulář